Flyttat på alla skeppsmodell bloggar

Jag har flyttat på alla bloggar som handlar om mina skeppsmodell projekt. Dessa är flyttade till min nya domän skeppsmodeller.se. Det som finns kvar är en beskrivning av projektet och en hänvisning till bloggar på den nya domänen. Den nya domänen kommer att byggas ut till att hantera alla typer av skeppsmodeller och dess konstruktion.

Denna domän kommer att få ett forum, och annat smått och gått. Skall försöka skapa ett Svenskt forum för att bygga skeppsmodeller. Jag fick idén av personen som skapade www.koga.pl som har gjort det för Polen. Mycket populärt forum, och har till och med haft sitt första gemensamma utställning förra året i Tchew, strax söder om Gdansk. Jag var med på denna utställning.

 

Min hemmabana

Jag har plats för ungefär runt 8-10 meter moduler och två av dessa måste vara en 90 graders sväng. Dessa två moduler kommer att hantera denna kurva i lägenheten. Har inte funderat på vilket landskapa jag skall ha på dessa två moduler. Vi får se.

Till min hemmabana>

Mina moduler

Skala N
Temat för dessa moduler är FREMO N-RE och Sverige. För tillfället finns en rak, fyra kurvor och Rö station med sina tre moduler.
En bunt moduler i skala N>

Skala H0N3
Temat för dessa moduler är SRJ och smalspår för H0. Denna sida innehåller beskrivningar av alla mina moduler, hur de är byggda samt vilken status de har för tillfället. 
En samling moduler för Roslagsbanan SRJ>

Bra Länkar

En kort lista till andra länkar där jag är antingen äger eller är webmaster. Håll till godo.

skeppsmodeller.se >

shipmodelling.eu >

e-legitimation.info >

stockholmsskalabat.se >