Flyttat på alla skeppsmodell bloggar

Jag har flyttat på alla bloggar som handlar om mina skeppsmodell projekt. Dessa är flyttade till min nya domän skeppsmodeller.se. Det som finns kvar är en beskrivning av projektet och en hänvisning till bloggar på den nya domänen. Den nya domänen kommer att byggas ut till att hantera alla typer av skeppsmodeller och dess konstruktion.

Denna domän kommer att få ett forum, och annat smått och gått. Skall försöka skapa ett Svenskt forum för att bygga skeppsmodeller. Jag fick idén av personen som skapade www.koga.pl som har gjort det för Polen. Mycket populärt forum, och har till och med haft sitt första gemensamma utställning förra året i Tchew, strax söder om Gdansk. Jag var med på denna utställning.

 

Mina modelltåg

Dessa sidor visar alla lok, vagnar och annat som jag har i skala N.
Vilka projekt och recensioner.

Till mina modelltåg >

Mina moduler

Denna sida innehåller beskrivningar av alla mina moduler, hur de är byggda samt vilken status de har för tillfället. För tillfället är Förstingen, två stycken 22,5 graders moduler, två stycken 45 graders moduler samt Rö station med sina tre moduler. Dessa bildar mina hemmabana, som får plats i mina två rum och kök. Öppen planlösning. Modulerna är byggda enligt FREMO standard och skala N.

Till mina moduler>

Bra Länkar

En kort lista till andra länkar där jag är antingen äger eller är webmaster. Håll till godo.

skeppsmodeller.se >

shipmodelling.eu >

e-legitimation.info >

stockholmsskalabat.se >