Träslaget Lind är ett vitaktigt, lättskuret, lättarbetat träslag. Används mycket till att bygga modeller med för att det är så lätt arbetetat. Det finns flera nackdelar med Lind och det är att det är ett mjukt träslag, och går lätt att repa med enbart en nagel. När man slipar med maskin eller sandpapper, blir det lätt skägg vid kanten. Det är lätt att få tag på Lind eftersom det finns ett antal leverantörer i Sverige som kan leverare detta, i lister eller plankor.

Min hemmabana

Jag har plats för ungefär runt 8-10 meter moduler och två av dessa måste vara en 90 graders sväng. Dessa två moduler kommer att hantera denna kurva i lägenheten. Har inte funderat på vilket landskapa jag skall ha på dessa två moduler. Vi får se.

Till min hemmabana>

Mina moduler

Skala N
Temat för dessa moduler är FREMO N-RE och Sverige. För tillfället finns en rak, fyra kurvor och Rö station med sina tre moduler.
En bunt moduler i skala N>

Skala H0N3
Temat för dessa moduler är SRJ och smalspår för H0. Denna sida innehåller beskrivningar av alla mina moduler, hur de är byggda samt vilken status de har för tillfället. 
En samling moduler för Roslagsbanan SRJ>

Bra Länkar

En kort lista till andra länkar där jag är antingen äger eller är webmaster. Håll till godo.

skeppsmodeller.se >

shipmodelling.eu >

e-legitimation.info >

stockholmsskalabat.se >