Bottenplåtarna är urklippta från ässingsplåten Klippt ur de två delarna som bildar bottenplattan. Den undre plåten kommer att bockas med de längsgående vecken för att bilda själva längsgående balken. Den övre delen kommer att bilda golvet i G-finkan.

 

Dessa två plåtar kommer att läggas ihop efter bockning av den undre av de två plåtarna. Sedan lödas ihop. Den undra plåten har små gropar längs med det som blir längsgående balk. Dessa kommer jag med en körnare att slå ett slag i så att du får en utbuktning på andra sidan, som kommer att representera en nit. Det finns en rad med flikar som skall vikas för kopplet på båda kortsidorna, för att löda ihop båda plåtarna med, hjulinfästningen på den högra sidan.

Bottenplåtarna är urklippta från ässingsplåten

Min hemmabana

Jag har plats för ungefär runt 8-10 meter moduler och två av dessa måste vara en 90 graders sväng. Dessa två moduler kommer att hantera denna kurva i lägenheten. Har inte funderat på vilket landskapa jag skall ha på dessa två moduler. Vi får se.

Till min hemmabana>

Mina moduler

Skala N
Temat för dessa moduler är FREMO N-RE och Sverige. För tillfället finns en rak, fyra kurvor och Rö station med sina tre moduler.
En bunt moduler i skala N>

Skala H0N3
Temat för dessa moduler är SRJ och smalspår för H0. Denna sida innehåller beskrivningar av alla mina moduler, hur de är byggda samt vilken status de har för tillfället. 
En samling moduler för Roslagsbanan SRJ>

Bra Länkar

En kort lista till andra länkar där jag är antingen äger eller är webmaster. Håll till godo.

skeppsmodeller.se >

shipmodelling.eu >

e-legitimation.info >

stockholmsskalabat.se >