Bilden visar en mässingsplåten i orginalskick Den ursprungliga mässingsplåten innan jag har börjat klippa i den. Fortfarande ren och snygg och inga fula fingeravtryck. Det är en speciell känsla innan man börjar bygga med den fina plåten.

 

På bilden ser man i mitten själva delarna till själva överbyggnaden samt till höger de två bitarna som bildar vagnsgolvet. Sedan lite smådetaljer som de båda hållarna för hjulen samt delar till dörrarna på vardera sidan. Förutom det lite smådetaljer som takstolarna karmar till dörrarna samt alla hörnlister och så vidare. 

Jag använder en speciell Xuron tång för att klippa mässingsplåtar. Kanske inte helt perfekt men fungerar för mig. Man får vara försiktigt så man inte får en massa små inbukter där nabbarna sitter till ramen för mässingsplåten.

 Bilden visar en mässingsplåten i orginalskick

Min hemmabana

Jag har plats för ungefär runt 8-10 meter moduler och två av dessa måste vara en 90 graders sväng. Dessa två moduler kommer att hantera denna kurva i lägenheten. Har inte funderat på vilket landskapa jag skall ha på dessa två moduler. Vi får se.

Till min hemmabana>

Mina moduler

Skala N
Temat för dessa moduler är FREMO N-RE och Sverige. För tillfället finns en rak, fyra kurvor och Rö station med sina tre moduler.
En bunt moduler i skala N>

Skala H0N3
Temat för dessa moduler är SRJ och smalspår för H0. Denna sida innehåller beskrivningar av alla mina moduler, hur de är byggda samt vilken status de har för tillfället. 
En samling moduler för Roslagsbanan SRJ>

Bra Länkar

En kort lista till andra länkar där jag är antingen äger eller är webmaster. Håll till godo.

skeppsmodeller.se >

shipmodelling.eu >

e-legitimation.info >

stockholmsskalabat.se >