Bakgrunden till H0n3 skalan

Efter att ha hållit på med tågmodeller och moduler i skala N sprang jag på en mässa en försäljningsbord med Kai Nilsson som sålde lite modeller i H0n3. Där hade han en byggsatsmodell av ett Tp lok med drivning. Jag vart så förtjust i det att jag köpte det direkt. Lite dyrt tyckte jag då men det var en fin drivlina med prydlig etsplåt och han skickade via e-post byggbeskrivningen. Klart nöjd med köpte, har inte byggt det ännu men skall bli snart.

Sedan har jag upptäckt att det fanns flera leverantörer av lok, motorvagnar, godsvagnar samt passagerarvagnar. Har köpt en hel rad med byggsatser att bygga här framöver. Har inte glömt mina skala N modeller eller moduler men kommer att bli ett annat tema. Svenskt normalspår men vad modulerna skall å terräng och sånt måste jag komma på först.

Planen är att publicera en modul för Rö hållplats 1980, en modul för Sparren 1950 samt naturligtvis Rö station 1958.

 

 

Mina modelltåg

Dessa sidor visar alla lok, vagnar och annat som jag har i skala N.
Vilka projekt och recensioner.

Till mina modelltåg >

Mina moduler

Denna sida innehåller beskrivningar av alla mina moduler, hur de är byggda samt vilken status de har för tillfället. För tillfället är Förstingen, två stycken 22,5 graders moduler, två stycken 45 graders moduler samt Rö station med sina tre moduler. Dessa bildar mina hemmabana, som får plats i mina två rum och kök. Öppen planlösning. Modulerna är byggda enligt FREMO standard och skala N.

Till mina moduler>

Bra Länkar

En kort lista till andra länkar där jag är antingen äger eller är webmaster. Håll till godo.

skeppsmodeller.se >

shipmodelling.eu >

e-legitimation.info >

stockholmsskalabat.se >