En samling moduler för Roslagsbanan SRJ

Välkomna till mina byggprojekt och artiklar som handlar om Roslagsbanan eller rättare sagt om Roslagens smalspårsnät och dess rullande material. Det kommer finnas beskrivningar av byggandet av moduler, lok, motorvagnar, godsvagnar, passegarvagnar, hus och annat som finns i anknytning till Roslagsbanan.  

Det som finns planerat och som har påbörjat att bygga är följande i moduler:

Det finns även rad vagnar och lok som är under byggnad, vilket kan var bra med att ha något att köra på modulerna. En lista på vilka typer av rullande material i H0n3 som finns:

Jag har en runt 10 projekt som jag bygger på just nu.

För att läsa lite mera om varför just H0n3 skalan och framför vad detta är för något kan man läsa lite mer detaljerat via denna länk:
Bakgrunden till valet av H0n3 skalan

Jag hoppas att ni finner detta läsvärt och intressant.

 

 

Min hemmabana

Jag har plats för ungefär runt 8-10 meter moduler och två av dessa måste vara en 90 graders sväng. Dessa två moduler kommer att hantera denna kurva i lägenheten. Har inte funderat på vilket landskapa jag skall ha på dessa två moduler. Vi får se.

Till min hemmabana>

Mina moduler

Skala N
Temat för dessa moduler är FREMO N-RE och Sverige. För tillfället finns en rak, fyra kurvor och Rö station med sina tre moduler.
En bunt moduler i skala N>

Skala H0N3
Temat för dessa moduler är SRJ och smalspår för H0. Denna sida innehåller beskrivningar av alla mina moduler, hur de är byggda samt vilken status de har för tillfället. 
En samling moduler för Roslagsbanan SRJ>

Bra Länkar

En kort lista till andra länkar där jag är antingen äger eller är webmaster. Håll till godo.

skeppsmodeller.se >

shipmodelling.eu >

e-legitimation.info >

stockholmsskalabat.se >